Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Våra pågående studier

COVID19-vardagen innebär nya och oförutsedda utmaningar i familjelivet, och en viktig aspekt är hur föräldrar samarbetar och kommunicerar med varandra kring alla aspekter av föräldraskapet. Vi utvecklar och genomför en rad studier för att förstå mer om hur föräldrar och barn klarar sig under COVID-19-pandemin över hela världen.

Vi söker dig som har barn åldrarna 3 månad-18 år för att delta på en on-line studie om hur föräldrar arbetar tillsammans i COVID19-vardagen, och hur du upplever ditt och ditt(dina) barns mående. Föräldrar med barn i alla åldrar uppmuntras att också bjuda in sitt barns andra förälder till att delta. Föräldrar till ungdomar 15-18 år är också välkomna att bjuda in sitt barn att delta. Att bjuda in andra är dock inget krav! Om flera från en familj deltar sammanlänkas svar med en kod ni själva skapar och delar med varandra - alla era svar förblir anonyma.
Studiens resultat kan göra det möjligt för en rad olika professioner att ge vägledning och stöd till familjer, föräldrar och barn, inte bara från tidigare förståelse av mental hälsa, utan från en krisspecifik evidensbas. 

Välj länk baserat på ditt barns ålder:

  1. Förälder med barn 3-36 månad
  2. Förälder med barn 3-11 år
  3. Förälder med barn 12-14 år
  4. Förälder med barn 15-18 år

Föräldraskap i en pandemi

Sidansvarig:

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta:

Elia Psouni
Huvudutredare

elia [dot] psouni [at] psy [dot] lu [dot] se

+46 46 222 0503

+46 733 142 876

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen