Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdragsutbildning

Vi erbjuder kortare eller längre utbildningar anpassade till olika målgrupper.

Institutionen för psykologi erbjuder både öppna och skräddarsydda utbildningar som genomförs av lärare och forskare vid Lunds universitet och i många fall i samarbete med andra experter både i klinisk verksamhet och vid andra lärosäten – en garanti för både ämnesmässig bredd och aktualitet, ett vetenskapligt djup och en modern pedagogik.

Institutionens uppdragsverksamhet sker i samarbete med Lund University Commissioned Education (LUCE) som är Lunds universitets avdelning för uppdragsutbildning.

Vi erbjuder följande sorters kurser:

  • Allmän öppen kurs
  • Allmänna anbuds- eller skräddarsydda kurser
  • Kliniska kurser
  • Specialistkurser

Alla våra kurser

Guldstreck

Läs Klinisk sexologi och psykoterapi med bas i kognitiv beteendeterapi

Att lyfta fram sexualitet och sexologi i psykologens kliniska arbete.

Alla klienter har en sexualitet oavsett vad vårdkontakten handlar om. Sexologisk problematik är ofta underdiagnosticerad. När behandlaren har större kunskap om sexologi och en bredare repertoar kring bemötande är det lättare för klienterna och patienter att få hjälp att upptäcka och behandla sexologiska problem. Terapeutiska interventioner utifrån en KBT-bas ger en bra grund för psykologernas arbete inom fältet.

Klinisk Sexologi och Psykoterapi med bas i kognitiv beteendeterapi | Institutionen för psykologi (lu.se)

Regnbågsflaggor på universitetshuset

Kontakt

Ingela Steij Stålbrand
Samordnare
046-222 3737
0727-27 30 31

ingela [dot] steij_stalbrand [at] psy [dot] lu [dot] se

Lund University Commissioned Education

Lund University Commissioned Education är Lunds universitets avdelning för uppdragsutbildning. Vi marknadsför och säljer utbildningar och seminarier som ofta skräddarsys efter kundens behov. Våra utbildningar genomförs av lärare och forskare vid Lunds universitet – en garant för ämnesmässig bredd, vetenskapligt djup och modern pedagogik.

Välkommen att ta del av vårt kursutbud på http://www.lu.se/uppdragsutbildning