Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ekonomi

Inköp

Om du behöver köpa in något för ditt arbete så vänd dig till vår husintendent för kontorsmaterial, möbler och annan utrustning.

För litteratur och sådant som är knutet till undervisning vänd dig till din studierektor. Studierektor skall i förväg godkänna alla beställningar av litteratur eller undervisningsmateriel. Vid beställning av kurslitteratur så använd Lupin. För att beställa behöver du upprätta ett konto, ange institutionens fakturaadress samt studierektor eller motsvarande som referensperson.

När det gäller IT och programvara så vänd dig till vår IT-ansvariga.

Om du gör en beställning av någonting efter att ha stämt av med ansvarig referensperson så är det viktigt att välja rätt leverantör. Lunds universitet måste följa lagen om offentlig upphandling.

Så gör du inköp - Medarbetarwebben

Internfakturering vid undervisning utanför Institutionen för psykologi

När du gör något arbete på en annan institution vid LU eller gör uppdrag utanför LU, skall du i god till meddela prefekten och få godkännande så att detta stämmer med institutionens och din egen planering. När du utfört arbete så sammanställer du ett fakturaunderlag på den blankett som du hittar via länken nedan:

Blankett for fakturering av arbete utfört på annan institution (PDF, ny flik)

Den ifyllda blanketten skickar du till personaladministratören som för in timmarna i personalplanen och sedan skickar den vidare till institutionsservice så att de kan fakturera den aktuella institutionen/uppdragsgivaren.

Lupin

Lupin är det system där vi hanterar fakturor, granskar dem och slutligen attesterar dem. Kontakta vår husintendent för mer information och hjälp.

Attestering

Prefekter har attesträtt, d.v.s. ”behörighet att förfoga över myndighetens medel genom attest av beslut att upphandla, beställning av produkt, leverantörsfaktura, förskott, reseräkning eller utläggsräkning.” Vid institutionen har attesträtten gällande utgifter i samband med våra utbildningar delegerats till respektive studierektor.

Husintendent

Mattias Kvist

telefon: 046-222 77 62

Mattias [dot] Kvist [at] psy [dot] lu [dot] se (Mattias[dot]Kvist[at]psy[dot]lu[dot]se)