Ny student på Beteendevetenskapliga programmet

Välkomna alla nya studenter!

Vi är glada över att just blivit antagen till Beteendevetenskapliga programmet i Lund!

Beteendevetenskapliga programmet startar med Introduktionsmöte för programmet den 24 augusti
kl 09:00 - 12:00 i lokalen SH:128 (Socialhögskolans Hörsal 128)
 Allhelgona Kyrkogata 8. Efter introduktionsmötet sker aktiviteter med programföreningen BiL för de som önskar (se välkomstbrev från föreningen i högermenyn).

Vid detta möte sker registrering till programmet och är därför obligatoriskt. Om du inte kan närvara måste du meddela detta till studievagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se

Första året – Beteendevetenskaplig grundkurs

BVGA43 Beteendevetenskaplig grundkurs är första kursen på programmet och ges på heltid höstterminen 2022 - vårterminen 2023. Ansvarig för kursen heter Jean-Christophe Rohner. Kursplan, litteraturlista och schema för kursen hittar du på hemsidan BVP Termin 1
Kursen startar måndagen den 29 augusti kl 15.00 med en introduktion av första delkursen Pedagogik. Ansvarig för blocket heter Fredrik Sandberg och du är välkommen att kontakta honom för frågor om undervisningens upplägg, litteratur mm på fredrik [dot] sandberg [at] soc [dot] lu [dot] se

Studentportalen och mail

Studentportalen är din egen sida där du kan kontrollera dina resultat, skriva ut Ladokintyg, ändra din adress, hämta programvaror etc. Du loggar in på portalen med hjälp av ditt studentkonto, StiL (Student i Lund). Om du är ny student behöver du aktivera ditt konto på Studentportalen (StiL).
Studentportalen och inloggning

På studentportalen kan du också välja vilken mailadress du vill bli kontaktad på under studierna.

Kursplattformen Canvas

Vid introduktionsmötet kommer du att få tillgång till kursens Canvas-sida där större delen av undervisningen kommer ske och där du hittar viktig information om kursen.
Canvas

Student med behov av särskilt stöd?

Om du har en varaktig funktionsnedsättning har du möjlighet att ansöka om pedagogiskt stöd. Läs i bifogad länk hur du går tillväga.

Pedagogiskt stöd för dig med funktionsnedsättning

Den 29/8 kl 14:00-15:00 bjuder ansvariga för pedagogiskt stöd vid LU in till ett digitalt informationsmöte på Zoom. Mötet vänder sig till nya studenter med varaktig funktionsnedsättning och syftar till presentation, kort information och utrymme för frågor. Anmäl dig till mötet genom att maila ida [dot] jarbe_holmlund [at] stu [dot] lu [dot] se. Efter anmälan får du en länk till Zoom-mötet.

Mer information?

Om du har frågor inför programstarten kring är du välkommen att kontakta studievagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se

Välkommen till oss!

Simon Granér (studierektor)