Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktisk information

Om att skriva examensarbete på Psykologprogrammet

Omkostnader

Institutionsstyrelsen vid Institutionen för psykologi har fattat beslut om att inte längre ge ekonomiska bidrag till examensarbeten. Beslutet finns i protokoll 2015:8, § 7.

Tryckning

Uppsatsen ska lämnas in i pappersversion inför seminariet. Författaren/författarna står själva för denna kostnad.

Förvaring av känsligt material

Har du känsligt material som måste förvaras på institutionen? Det finns säkerhetsboxar för sådant. Kontakta vaktmästaren för att boka en box och för att kvittera ut nyckel.

Datorplatser, SPSS

När datasalen P204 inte är bokad för undervisning går det bra att sitta där (datasalen bokas inte för enskilda studenter!). Kod till dörren fås av vaktmästare, dataansvarig eller på exp. SPSS finns i datorerna i grupprummen.

På Eden finns datorer för studenter.

SPSS kan man som student få till sin dator via licens som handledaren ordnar.

Mindre rum för intervjuer och samtal

Det finns två mindre rum i Hus P för intervjuer, P118 och P309. Dessa går att använda första halvan av en termin. För mer information kontakta exp.

Husintendent

Mattias Kvist

telefon: 046-222 77 62

Mattias [dot] Kvist [at] psy [dot] lu [dot] se (Mattias[dot]Kvist[at]psy[dot]lu[dot]se)