Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Blanketter


Utbildningsterapiräkning (PDF, 158 kB)

Endast en räkningsblankett per inlämning, oavsett hur många gånger räkningen avser. Denna räkningsblankett ska lämnas till PSP's exp.

Utbetalningen går via Nordea. Har du konto i annan bank och har mobilt bank-id kan du anmäla annat konto på Nordeas hemsida. Gör det i god tid.
Arbetsgivarnummer för Lunds universitet kan fås via exp.
För mer information och länk till Nordea:
Löneutbetalning - Medarbetarwebben


Uppflyttningsblankett inför ny termin
(Används för tillfället inte.)

Notera att alla dokument som skickas med ska skickas in pdf- eller wordformat, inte som länk. Det gäller till exempel intyg av olika slag, kursplaner och litteraturlistor.

Ansökan om dispens för uppflyttning (PDF)

Ansökan om studieuppehåll med platsgaranti (PDF, 134 kB)

Ansökan om omregistrering (PDF, 396 kB)

Ansökan om anstånd med studiernas påbörjande (PDF, 102 kB)

Ansökan om återupptagande av studier (PDF, 68 kB)

Ansökan om tillgodoräkning (PDF, 86 kB)
Normal handläggningstid är cirka två veckor. Ansök därför i god tid före kursstart.

Anmälan om definitivt studieavbrott (PDF, 198 kB)

Reseräkning, studerande (PDF, 14 kB)


--------------------------

De blanketter som rör examensarbetet, seminarier, mm hittar du här:
Blanketter examensarbete

Utbetalningsdatum

Inlämning av terapiräkning och reseräkning kan göras när som helst. Utbetalning sker kring 10:e och 25:e i en månad; ca en månad efter inlämning.

Inlämning kan ske via epost till expeditionen; 1) alla dokument (räkningsblankett och alla underlag) ska samlas till ett enda och 2) pappersversionen måste lämnas in, det kan göras i efterhand.