Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Praktik på psykologprogrammet

Praktikplatser för psykologkandidater

Under termin 6 på psykologutbildningen gör studenterna en 15 veckor lång praktik på en arbetsplats där det finns möjlighet till handledning av en legitimerad psykolog. Praktikterminen är studenternas viktigaste möjlighet att identifiera sig med sitt kommande yrkesliv. Den är mycket efterlängtad och uppskattad av studenterna och dessutom en möjlighet för praktikplatsorganisationen att marknadsföra sin verksamhet och knyta kontakter med morgondagens psykologer och blivande kollegor.

Varje student som kommer ut på en arbetsplats behöver en handledare. Handledaren ska vara legitimerad psykolog och bör kunna avsätta en handledningstimme i veckan.

Ekonomisk ersättning utgår.

Är ni intresserade av att ta emot en student?
Hör av er i så fall till praktiksamordnare Tomas Kempe via e-post Tomas [dot] Kempe [at] psy [dot] lu [dot] se (Tomas[dot]Kempe[at]psy[dot]lu[dot]se)

Kontakt

Tomas Kempe
Samordnare
Kursansvarig för kurs 8, psykologprogrammet
tTomas [dot] Kempe [at] psy [dot] lu [dot] se (omas[dot]kempe[at]psy[dot]lu[dot]se)