Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Psykoterapimottagningen

Välkommen till oss!

Sommarstängt på Psykoterapimottagningen

Psykoterapimottagningen har sommarstängt vecka 25-32 öppnar igen den 16 augusti. Det går bra att maila eller ringa till mottagningen och anmäla intresse för att gå i terapi i höst. Du hamnar då i en kö för ett första informationssamtal och blir kontaktad för att boka en tid när mottagningen öppnar igen.

Tidsbeställning

Guldstreck

Med anledning av Coronaviruset

Med anledning av den stora smittspridningen erbjuder vi för närvarande samtal via videolänk. Samtalen genomförs i Kaddio som är ett system med säker inloggning via bank-id.

Guldstreck

Här får du träffa en psykolog under utbildning inom ramen för det 5-åriga psykologprogrammet.

De blivande psykologerna arbetar som terapeuter på psykoterapimottagningen och erbjuder psykoterapi till en reducerad kostnad. Terapeuterna får handledning av legitimerade psykoterapeuter med handledarutbildning.

Du som är över 18 år är välkommen att vända dig till oss för att boka en tid för samtal eller om du har frågor som rör psykoterapi eller vår Psykoterapimottagning.

Varaktighet: 45 minuter, 1 gång/vecka, 1-2 terminer.

Vi erbjuder: