Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Psykoterapimottagningen

Välkommen till oss!

Psykoterapimottagningen erbjuder tid för informationssamtal. Kontakta oss för bokning. Samtalen sker i mottagningens lokaler. 
Tidsbeställning

Guldstreck

Här får du träffa en psykolog under utbildning inom ramen för det 5-åriga psykologprogrammet.

De blivande psykologerna arbetar som terapeuter på psykoterapimottagningen och erbjuder psykoterapi till en reducerad kostnad. Terapeuterna får handledning av legitimerade psykoterapeuter med handledarutbildning.

Du som är över 18 år är välkommen att vända dig till oss för att boka en tid för samtal eller om du har frågor som rör psykoterapi eller vår Psykoterapimottagning.

Varaktighet: 45 minuter, 1 gång/vecka, 1-2 terminer.

Vi erbjuder:

Guldstreck

Synpunkter eller klagomål

Du som har en pågående kontakt på mottagningen och vill framföra synpunkter eller klagomål på verksamheten var vänlig kontakta föreståndaren se uppgifter under kontakt. Alla synpunkter kommer att beaktas och vid behov åtgärdas.

Kontakt | Institutionen för psykologi (lu.se)