Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Att skriva uppsats

Skriv din uppsats i ett forskningsprojekt

Funderar du på vad du kan skriva din uppsats om? På Institutionen för psykologi pågår många olika forskningsprojekt som du skulle kunna skriva din uppsats om.
Skriv din uppsats i ett forskningsprojekt

Att skriva uppsats i samarbete med företag och organisationer

När du ska skriva ditt examensarbete kan det på flera sätt vara givande att göra det i samarbete med en organisation eller ett företag utanför institutionen. Ett sådant samarbete kan leda fram till vetenskapligt grundade kunskaper som är direkt tillämpbara för den externa organisationen, vilket ger uppsatsarbetet en extra dimension. Det kan också ge dig möjlighet till värdefulla erfarenheter och kontakter utanför institutionen, vilket ligger i linje med universitetets ambition till ökad samverkan med det omgivande samhället.

Externa uppsatssamarbeten

Dags att examineras?

Här hittar du våra kommande uppsatsseminarier.

Uppsatsseminarier