Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Psykologprogrammet

Välkomna till psykologprogrammet och Kompletterande utbildning för personer med utländsk psykologexamen. Psykologprogrammet är en yrkesutbildning som omfattar 300 högskolepoäng under 5 års heltidsstudier och leder till psykologexamen.

För psykologlegitimation som utfärdas av Socialstyrelsen krävs därutöver ett års praktisk tjänstgöring under handledning av legitimerad psykolog.

Den kompletterande utbildningen vänder sig till personer med utländsk psykologexamen som behöver komplettera sin utbildning för att kunna få svensk psykologlegitimation. Stora delar läses integrerat med psykologprogrammet.
 

Sommarinfo 2024
Praktisk information och om antagning och reservantagning

sommarblomst
Sommarblomst
Administrationen på Psykologpersoner står bredvid varandra framför universitetet.
Psykologprogrammets administration: Jonas Bjärehed, studierektor, Kristian Almquist, studievägledare, och Anita Lennerstedt, sekreterare Fotograf: Caroline Flyjer

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer efter utbildningen? 

Möt några alumner och hör om deras erfarenheter och nuvarande yrken.