Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nedlagda kurser

Om du har läst en kurs vid institutionen som inte längre ges har du möjlighet att avsluta kursen inom ett år efter att kursen lagts ned. Nedan redovisas de kurser där du har möjlighet att avsluta kursen enligt senast kursplanen, hur du går tillväga samt under vilken period detta är möjligt.

PSYD44 Psykologi: Idrottspsykologi 30 hp

Möjlig att komplettera t. o. m. HT2024. Kontakta studievägledningen för information om hur du kan komplettera kursen.

 

Har du läst en kurs som fått ny kurskod?

Ibland uppdaterar vi delar av kursplanen och då får kursen en ny kurskod. Om du har en oavslutad kurs som inte längre ges med samma kurskod och du önskar avsluta kursen så ska du ta kontakt med studievägledningen.

I vissa fall kan du avsluta kursen genom att t.ex. lämna in en kompletteringsuppgift. I de fall som det inte är möjligt kan du behöva ansöka till den nya kursen, ansöka om tillgodoräkning av de delar som du redan klarat, och sedan göra de delar som du saknar. Ibland har kursen ändrats så pass mycket att du kan komma att behöva göra om delar som du gjort tidigare.

Studievägledning

Elin Holgersson
046-222 91 15
studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se (studievagledare_fk[at]psy[dot]lu[dot]se)
Rum P131