Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Om webbplatsen

Institutionen för psykologis webbplats ska underlätta för blivande studenter att göra välgrundade studieval och främja rekryteringen av kvalificerade medarbetare samt gynna ett utbyte mellan forskning och samhälle.

Tillgänglighet

Vi strävar efter att webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Som ett led i detta använder vi oss av Funkas tjänster för att säkerställa en grundläggande nivå av tillgänglighet.

Tillgänglighetsredogörelse

Lyssna med Talande webb – Lunds universitet

Funka.com (Nytt fönster)

Kakor

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats.

Om kakor (cookies) – Lunds universitet

Har du synpunkter eller frågor?

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Har du synpunkter eller frågor om sidinnehållet på webbplatsen? Du kan kontakta oss som är ansvariga för webbplatsen som helhet på flera sätt:

  • Kontakta sidansvarig –  kontaktuppgifterna hittar du längst ner på varje sida.
  • Kontakta oss via e-post:
    webb [at] psy [dot] lu [dot] se

Fotografier på webbplatsen

Bilderna på vår webbplats tillhör Lunds universitet och Institutionen för psykologi. För att veta enskilda fotografers namn, kontakta webb [at] psy [dot] lu [dot] se