Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Beteendevetenskapliga programmet

Allt för dig som student på programmet!

Att vara beteendevetarstudent innebär att vara en del av ett spännande samarbete mellan tre ämnesområden, mellan programansvariga och studentföreningar och mellan studenter på program och fristående kurser.

Eftersom det beteendevetenskapliga programmet består av både programspecifika och valbara kurser, kommer du att läsa vissa kurser med dina kursare och andra tillsammans med studenter från andra utbildningsprogram och fristående kurser. Detta leder till många spännande möten med nya människor men också till olika rutiner. Om du känner dig osäker på vilka rutiner som gäller, hör av dig till någon av oss inom programadministrationen på Institutionen för psykologi, så hjälper vi dig vidare!

Kontakt Beteendevetenskapliga programmet

Eftersom beteendevetenskap är ett brett forskningsfält, kommer du upptäcka att du och dina kurskamrater har olika tankar om vart utbildningen skall leda. Inspireras av varandra, prata med studievägledare, lärare och yrkesverksamma inom området men välj efter ditt hjärta!

Sidansvarig:

Expeditionen

Expeditionens öppettider
Måndagar 8-10
Onsdagar 13-15

Telefontid
Onsdagar och fredagar 10.20-12.00
046-222 87 59

Bokning av grupprum
sinnamon [dot] varsamouli [at] psy [dot] lu [dot] se

Våra lokaler

Din programförening

BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram, BVP.
Läs mer om vår verksamhet

Beteendevetare i Lund (BiL)
 

 

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se