Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

System Verification

Haft praktikant tidigare från BVP
Ja, haft praktikanter både hösten 2015, 2017 och 2019 med gott utfall. Fokus har då varit att titta på hur vi bedriver arbetar ute hos kunder och om vi missar viktiga aspekter från ett beteendevetenskapligt perspektiv samt undersöka hur vi kan förbättra förutsättningar för bättre leveranser hos våra kunder.

Kort beskrivning av organisationen
Vi är ett konsultbolag som arbetar med test och kvalitetssäkring av mjukvara samt arbetar med att hjälpa våra kunder i det övergripande kvalitetsarbetet, dvs. allt från att ställa rätt krav på leverantörer till att ha kontroll på sina egna processer

Vad önskar organisationen?
Vi är intresserade av vad en beteendevetare kan tillföra överhuvudtaget. Primärt önskar vi undersöka vidare om vilka krav agila arbetssätt ställer på individer och hur det påverkar motivation och nöjdhet med jobbet. Men, vi har också lärt oss att ni som beteendevetare har många strängar på er lyra så vi vill gärna ha en dialog med den eller de som söker till oss för att göra en så bra match som möjligt. Med andra ord har vi många möjligheter att skapa en spännande praktikperiod för dig som söker dig till oss!

Kontaktperson med kontaktuppgifter
Magnus C. Ohlsson
073-661 28 60
magnus [dot] c [dot] ohlsson [at] systemverification [dot] com

Weblänk för mer information
www.systemverification.com