Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Internationaliserings-kommittén

Internationaliseringskommittén arbetar med internationaliseringsfrågor på grundutbildning och doktorandnivå inom till exempel student-, doktorand- och lärarutbyte. Kommittén träffas tre gånger per termin och utöver det engagerar sig medlemmarna efter tid och intresse för att driva prioriterade internationaliseringsfrågor.

Medlemmar

 • Kristian Almquist
  Internationell koordinator och studievägledare för psykologprogrammet
 • Sofia Bunke
  Universitetslektor och biträdande prefekt
 • Mats Dahl
  Universitetslektor
 • Åse Innes-Ker
  Universitetslektor och programansvarig för Master of Science   Programme in Psychology
 • Simon Granér
  Universitetslektor och studierektor för Fristående kurser, Beteendevetenskapligt program och Master of Science Programme in Psychology
 • Ingela Petersson
  Studievägledare för Fristående kurser och Master of Science Programme in Psychology samt koordinator för Master of Science Programme in Psychology

Kontakt

Kristian Almquist (sammankallande/ordförande)

P 126

046-222 91 22

internationell [at] psy [dot] lu [dot] se