Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ansökan och reservantagning

Ansökan

All ansökan sker nationellt och centralt via Antagning.se
Antagning.se


Reservantagning

Efter den andra antagningsomgången sköts fortsatt reservantagning av oss. Då går det till så här:

Reservantagningen till psykologprogrammet sker per telefon och via e-post. När vi har möjlighet att kalla reserv så ringer vi och skickar e-post tills vi får tag på personen i fråga. Vi använder de kontaktuppgifter som finns hos antagning.se

Vill du veta om din reservplacering har förändrats, får du gärna höra av dig till expeditionen, antingen på telefon eller via e-post. Om du skriver, så ange vilken kvotgrupp det handlar om.

Kontaktuppgifter till PSP's administration

Antagen till termin 1 men vill bli uppflyttad?

Har du börjat ett psykologprogram på annan ort än Lund, sökt hit och blivit antagen till termin 1 men vill bli uppflyttad till högre termin?

 

Hör gärna av dig så snart som möjligt till studievägledare Kristian Almquist. kristian [dot] almquist [at] psy [dot] lu [dot] se (kristian[dot]almquist[at]psy[dot]lu[dot]se)