Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nedlagda kurser

Om du har läst en kurs vid institutionen som inte längre ges, har du möjlighet att avsluta kursen inom ett år efter att kursen lagts ned. Nedan redovisas de kurser där du har möjlighet att avsluta kursen enligt senast kursplanen, hur du går tillväga samt under vilken period detta är möjligt. Om du önskar omregistrering på kursen, kontakta studievagledare_fk@psy.lu.se.

PSYE17 Rekrytering och urval 15 hp (möjligt att komplettera t. o. m. VT2023)

För information om hur du kan avsluta de delar på kursen som du saknar, kontakta Ingela [dot] Steij_Stalbrand [at] psy [dot] lu [dot] se 

Du hittar senaste kursplan och litteraturlista nedan.

Kursplan

Litteraturlista

PSYD11 Psykologi: Översiktskurs 30 hp (möjligt att komplettera t. o. m. HT2023)

För information om hur du kan avsluta de delar på kursen som du saknar, kontakta jean-christophe [dot] rohner [at] psy [dot] lu [dot] se

Du hittar senaste kursplan och litteraturlista nedan.

Kursplan

Litteraturlista