Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Megasocial AB

Kort beskrivning av organisationen
Jag som är VD heter Nina Jansdotter är beteendevetare  och jag är numera influencer och författare till 16 böcker inom populärpsykokogi. Jag anlitas flitigt som expert i media inom beteendevetenskapliga frågor och jag har ett av landets största nätverk i sociala medier. PR-tjänster erbjuder vi också samt coaching av ledare och medarbetare både. Samt arrangerar event, mingel och event av olika slag. Ofta med kompetensutveckling i fokus.

Vad önskar organisationen?
Någon som är intresserad av hur man bygger upp ett personligt varumärke som expert som beteendevetare. Som gillar att jobba med media och nätverka både online och live. Gärna någon som tycker om att skriva och att göra research men det är inget måste.

Kontaktperson
Nina Jansdotter
0704443974
Nina [at] ninajansdotter [dot] com (Nina[at]ninajansdotter[dot]com)

Kontor finns i Malmö på Epic Spaces centralt.

Mer information
www.karriarportalen.com