Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Psykologprogrammet

Välkomna till psykologprogrammet och Kompletterande utbildning för personer med utländsk psykologexamen

Sommarinfo 2022

Psykologprogrammets administration stänger cirka torsdag 23/6 och öppnar cirka onsdag 10/8.
Jonas Bjärehed, studierektor, Kristian Almquist, studievägledare och Anita Lennerstedt, sekreterare.
Vi är alla nåbara via epost under tiden - men med fördröjning!

Institutionens hus är stängda från och med 22/6 och öppnar igen måndag 22/8.

 

sommarblomst
Sommarblomst

HT22
Höstterminen startar måndag 29/8. För info om introduktion och första föreläsning - se ditt schema!
Registrerad på HT22 blir man i samband med terminsstart och om man uppfyller villkoren för uppflyttning. PSP använder inte webregistrering.

Kan du inte närvara på introduktionen? Du måste i så fall själv kontakta ansvarig lärare (vem det är framgår av ditt schema).

Kallelse till termin 1 HT22
Kallelsen skickas till alla antagna cirka xxx, till den epostadress som angetts i Antagning.se Introduktionsmötet är enbart för de som då är antagna, inte för intresserade reserver.

Ansökan och reservantagning.

- - -

Psykologprogrammet är en yrkesutbildning som omfattar 300 högskolepoäng under 5 års heltidsstudier och leder till psykologexamen.

För psykologlegitimation som utfärdas av Socialstyrelsen krävs därutöver ett års praktisk tjänstgöring under handledning av legitimerad psykolog.

 

Den kompletterande utbildningen vänder sig till personer med utländsk psykologexamen som behöver komplettera sin utbildning för att kunna få svensk psykologlegitimation. Stora delar läses integrerat med psykologprogrammet.
 

PSP administration

Psykologprogrammets administration: Jonas Bjärehed, studierektor, Kristian Almquist, studievägledare, och Anita Lennerstedt, sekreterare
Fotograf: Caroline Flyjer