Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

BVGA20 Praktik för beteendevetare

Praktikkursen- mer än bara en vanlig kurs!
Under termin 5 har du möjlighet att göra praktik, vilket är en fantastisk chans att utveckla din beteendevetenskapliga kompetens, komma i kontakt med arbetsgivare och få en erfarenhet för livet.

Praktikperioden motsvarar 20 veckor, varav 17-18 veckor skall vara förlagda på praktikplatsen. De sista veckorna av praktikperioden skall avsättas för skrivande av rapport. Praktiken utförs under terminstid. Som praktikant har du samma arbetstider som övrig personal på praktikplatsen. Observera att arbetstiden även ska omfatta kurserns seminarier och övriga uppgifter kopplade till kursen. Det är viktigt att du informerar din handledare och för en dialog kring upplägg av arbetstiden. 

Praktikinnehållet och specifikt den så kallade egna uppgiften redogörs för i en rapport, inför examination. Instruktioner för detta ges under kursens gång. Under kursen löper ett antal seminarier, dels fysiska träffar och dels webseminarier. Det aktuella upplägget för seminarierna läggs ut på kursens Luvit-sida inför kursstart.

BiP-dagen

Under en heldag i januari (kallad BIP-dagen) redovisas praktikuppgifterna i olika former (muntlig presentation, poster, broschyr, fotoutställning etc). Dagen läggs upp som en seminariedag, med inbjudna gäster från både företag, universitet och studenter på progammet. Det är endast obligatoriskt att närvara vid BIP-dagen för praktikanterna men övriga studenter på programmet är varmt välkomna.

 

BiP-dagen 2019.

BiP-dagen 2019.

Sidansvarig:

Kontakt

Kursansvarig och praktiksamordnare

Ingela Steij Stålbrand
Institutionen för psykologi
Tel: 046-222 37 37
Mobil: 072-72 73 031
E-post: Ingela [dot] Steij_Stalbrand [at] psy [dot] lu [dot] se

 

Info

BIP-dagen

Varje år presenterar studenterna sina praktikarbeten på BIP-dagen! Se tidigare program för information om vilka arbetsplatser och projekt där beteendeveterebidrar med sin kompetens!

BIP-dagen 2020 (PDF)

BIP-dagen 2019 (PDF)

BIP-dagen 2018 (PDF)

BIP-dagen 2017 (PDF)

BIP-dagen 2016 (PDF)

BIP-dagen 2015 (PDF)

BIP-dagen 2014 (PDF)

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen