Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

BVPB01 Praktik för beteendevetare

Praktikkursen- mer än bara en vanlig kurs!
Under termin 5 har du möjlighet att göra praktik, vilket är en fantastisk chans att utveckla din beteendevetenskapliga kompetens, komma i kontakt med arbetsgivare och få en erfarenhet för livet.

Praktikperioden motsvarar 20 veckor, varav 16 veckor skall vara förlagda på praktikplatsen. De sista veckorna av praktikperioden skall avsättas för förberedande av presentation av praktiken. Praktiken utförs under terminstid. Som praktikant har du samma arbetstider som övrig personal på praktikplatsen. Observera att arbetstiden även ska omfatta kurserns seminarier och och vissa examinerande moment. Det är viktigt att du informerar din handledare och för en dialog kring upplägg av arbetstiden. 

Praktikinnehållet och specifikt den så kallade egna uppgiften redogörs för i en projektplan samt i en presentation. Instruktioner för detta samt övriga kursuppgifter ges vid introduktionen samt under kursens gång via kursplattform.

BiP-dagen

Under en heldag i januari (kallad BIP-dagen) redovisas praktikuppgifterna. Dagen läggs upp som en seminariedag, med inbjudna gäster från både företag, universitet och studenter på progammet. Det är endast obligatoriskt att närvara vid BIP-dagen för praktikanterna men övriga studenter på programmet är varmt välkomna.

 

Powerpointpresentation på bip-dagen 2019

BiP-dagen 2019.

Sidansvarig:

Kontakt

Kursansvarig och praktiksamordnare

Ingela Steij Stålbrand
Institutionen för psykologi
Tel: 046-222 37 37
Mobil: 072-72 73 031
E-post: Ingela [dot] Steij_Stalbrand [at] psy [dot] lu [dot] se

 

Info

Kursplan (aktuell kursplan publiceras senast 16 mars 2020)

Schema (aktuellt schema publiceras 4-6 veckor innan kursstart)

BIP-dagen

Varje år presenterar studenterna sina praktikarbeten på BIP-dagen! Se tidigare program för information om vilka arbetsplatser och projekt där beteendeveterebidrar med sin kompetens!

BIP-dagen 2020 (PDF)

BIP-dagen 2019 (PDF)

BIP-dagen 2018 (PDF)

BIP-dagen 2017 (PDF)

BIP-dagen 2016 (PDF)

BIP-dagen 2015 (PDF)

BIP-dagen 2014 (PDF)

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen