Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Digitalt nationellt seminarium om sexuella trakasserier på Lunds universitet

Digitalt nationellt seminarium om sexuella trakasserier

Lunds universitet bjuder in till digitalt nationellt seminarium om sexuella trakasserier.

Bland anställda och doktorander som svarade på Lunds universitets enkät uppgav 25 procent av kvinnorna att de någon gång under sin anställning vid Lunds universitet upplevt att de blivit utsatta för sexuella trakasserier. Bland studenterna var motsvarande siffra 27 procent.

Den 1 juni 2021 klockan 10.00–11.20 bjuder Lunds universitet in till digitalt nationellt seminarium om sexuella trakasserier. Gisela Priebe, docent i psykologi och forskare kommer att delta i samtalet.

Gisela Priebe - Lunds universitets forskningsportal