Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Allakando

Haft praktikant tidigare från BVP
Nej

Kort beskrivning av organisationen
Vi är ett av Sveriges största företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg. Det innebär allt från personlig privatundervisning till appar inför högskoleprovet & undervisning i vårt virtuella klassrum. Vi har dessutom flera relaterade verksamheter, bland annat ett av Sveriges största barnpassningsföretag — myNanny.

Vad önskar organisationen?
En person med brinnande intresse för rekrytering och service. Rollen innefattar bland annat intervjuhållning, matchning och bemanning. Här finns bra information om rekryteringsrollen på Allakando:
Unik praktikplats | Rekrytering & bemanning | Allakando (Nytt fönster)

Kontaktperson
Petter Omling, 
Petter [dot] omling [at] allakando [dot] se (Petter[dot]omling[at]allakando[dot]se)

Weblänk för mer information
Här hittar du vår karriärsida med bra information om vad det innebär att arbeta på Allakando.
Career - Allakando (Nytt fönster)

Mer information om Allakandos verksamhet:
Mattehjälp - Allakando (Nytt fönster)

Övrigt
Praktiken sker på huvudkontoret som ligger på centralstationen i Lund. Vi kommer gärna i kontakt med kandidater så snart som möjligt. Det finns flexibilitet i startdatum för praktiken men ser gärna att upplärning kan börja ske innan respektive terminsstart.