Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Beteendevetenskapliga programmet

Allt för dig som student på programmet!

Att vara beteendevetarstudent innebär att vara en del av ett spännande samarbete mellan tre ämnesområden, mellan programansvariga och studentföreningar och mellan studenter på program och fristående kurser.

Eftersom det beteendevetenskapliga programmet består av både programspecifika och valbara kurser, kommer du att läsa vissa kurser med dina kursare och andra tillsammans med studenter från andra utbildningsprogram och fristående kurser. Detta leder till många spännande möten med nya människor men också till olika rutiner. Om du känner dig osäker på vilka rutiner som gäller, hör av dig till någon av oss inom programadministrationen på Institutionen för psykologi, så hjälper vi dig vidare!

Kontakt Beteendevetenskapliga programmet

Eftersom beteendevetenskap är ett brett forskningsfält, kommer du upptäcka att du och dina kurskamrater har olika tankar om vart utbildningen skall leda. Inspireras av varandra, prata med studievägledare, lärare och yrkesverksamma inom området men välj efter ditt hjärta!

Viktig information till dig som söker programmet

F o m hösten 2020 är pedagogik inte längre ett huvudområde inom programmet. De två huvudområdena är psykologi och sociologi enligt den nya utbildningsplanen.

Utbildningsplan Beteendevetenskapliga programmet HT2020 (PDF)
 

Utbildningsplan HT2021

Utbildningsplan SGBVP

Observera att f o m hösten 2020 är endast psykologi och sociologi huvudområden inom programmet, dvs pedagogik har utgått.

Utbildnings-administration

För Ladok-ärenden, intyg, lokalbokning mm

Hannele Granström
046-222 33 94  
hannele [dot] granstrom [at] psy [dot] lu [dot] se

Arbetar 75% måndag-torsdag

Våra lokaler