Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sommarinfo 2021

Psykologprogrammets administrationen stänger cirka onsdag 23/6 och öppnar cirka onsdag 11/8.
Jonas Bjärehed, studierektor, Kristian Almquist, studievägledare och Anita Lennerstedt, sekreterare.
Vi är alla nåbara via epost under tiden - men med fördröjning!

HT21
Höstterminen börjar måndag 30/8. För info om introduktion och första föreläsning - se ditt schema!
Registrerad på HT21 blir man i samband med terminsstart och om man uppfyller villkoren för uppflyttning. PSP använder inte webregistrering.

Kan du inte närvara på introduktionen? Du måste i så fall själv kontakta ansvarig lärare (vem det är framgår av ditt schema).

Kallelse till termin 1 HT21
Kallelsen skickas till alla antagna cirka 13/8 till den epostadress som angetts i Antagning.se Introduktionsmötet är enbart för de som då är antagna, inte för intresserade reserver.
Ansökan och reservantagning.
 

sommarblomst
sommarblomst