Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Schema vt2021

Rekommendationerna för coronaanpassning gör att i stort sett all undervisning ska ske digitalt resten av vårterminen 2021.

Alla moment i scheman som är utan lokal sker på distans. Alla moment i scheman som har lokal sker på campus och då är det exakt de tider som anges (börjar en schemapost med lokal till exempel kl 9.30, så är detta exakt starttid). Mer information hittar ni på respektive kurssida.

AKADEMISK KVART?

För schema VT21 gäller att moment bokade i lokal har exakt angivna tider! För moment utan lokal, som alltså ges på distans, gäller att passen är bokade i heltimmar och använder akademisk kvart. För annan starttid ska detta anges i kommentarsfältet.

Mer info finns på din kurssida.

För salstentor är starttiden prick kl 8.00 eller prick kl 14.00; om inte annat anges.