PSYD52 Psykologi: Kognitiv neurovetenskap, 30 hp, helfart (endast HT, moment på engelska kan förekomma)

PSYD52 Psykologi: Kognitiv neurovetenskap, 30 hp, helfart har utgått från vårt kursutbud.

Kursen PSYD52 Kognitiv och neuropsykologi gavs för sista gången under höstterminen 2020. Under 2021 kommer kursen att examineras på följande sätt;

• 31 maj, mellan 13-17, PSYD52: 1 INTRODUKTION 7 poäng
  • 1 juni, mellan 13-17, PSYD52: 2 BASIC FUNCTIONS 4 poäng
  • 3 juni, mellan 13-17, PSYD52: 3 HIGHER COGNITIVE FUNCTIONS 7 poäng
  • 4 juni, mellan 13-17, PSYD52: 4 EMOTION AND SOCIAL INTERACTION 4 poäng

Dessa omprövningar kommer också att ges under augusti och en annan gång under höstterminen 2021. Datumen för dessa tillfällen kommer att publiceras senare.

Kursledaren skriver tentorna på engelska och studenterna kan svara på det språk de föredrar (engelska eller svenska).

Du hittar information om hur du registrerar dig för tentor på följande webbplatser;

Anmäl dig till tentamen

Det kommer inte att finnas några föreläsningar på kursen och om du inte har deltagit i föreläsningar etc på kursen rekommenderas att du ansöker om PSYD53 Cognitive Neuroscience på www.antagning.se.

Kursen ges på svenska varje hösttermin och på engelska varje vårtermin. Kontakta studievägledare om du har frågor angående dina studier på PSYD52.

studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se

Kontakta kursledaren Inês Bramao, om du saknar poäng för laborationer eller projektarbete.

ines [dot] bramao [at] psy [dot] lu [dot] se

In English

The course PSYD52 Cognitive and Neuropsychology was given for the last time during the autumn semester 2020.

During 2021 there will be re-examination for this course as follows;

31 May,  between 13-17, PSYD52:1 INTRODUCTION 7 credits

1 June , between 13-17, PSYD52:2 BASIC FUNCTIONS 4 credits

3 June, between 13-17,  PSYD52:3 HIGHER COGNITIVE FUNCTIONS 7 credits

4 June, between 13-17,  PSYD52:4 EMOTION AND SOCIAL INTERACTION 4 credits

These re-examinations will also be given during August and another time during the autumn semester 2021. The dates for these occasions will be published later. The course leader will write the exams in English and students can answer in the language they prefer (English or Swedish).

Examination

There will be no lectures on the course and if you haven’t participated in lectures etc at the course you’re recommended to apply for PSYD53 Cognitive Neuroscience at www.antagning.se. The course will be given in Swedish every autumn semester and in English every spring semester.

Please contact study advisors if you have questions regarding your studies at PSYD52.

studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se.

Contact the course leader Inês Bramao,, if you lack credits for Laboratory exercise or Project Work.

ines [dot] bramao [at] psy [dot] lu [dot] se ()

HT20

PSYD52 Kursplan HT20 (PDF)

PSYD52 Kurslitteratur HT20 (PDF)