Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anmäl dig till tentamen

VÄLDIGT VIKTIGT: Du måste anmäla dig via studentportalen till alla tentamen du vill skriva. Detta gäller ordinarie tentamenstillfälle, omtentamen samt uppsamlingstentamen i augusti. Om du ej är anmäld till tentamenstillfället så kommer din tentamen inte att administreras även om du kommer till tentamenstillfället och skriver tentamen.

Anmälan gör du själv i Studentportalen senast en vecka före tentamenstillfället. Logga in på studentportalen och klicka på "Ladok". Där finner du en knapp under dina kurser för registrering för de olika tentamenstillfällen. När du är anmäld försvinner tillfället i studentportalen. Du kan anmäla dig till alla tentamenstillfällen direkt från terminsstart.
Studentportalen – Lunds universitet


Om något problem skulle uppstå med din anmälan skall du direkt kontakta:
stefan [dot] persson [at] psy [dot] lu [dot] se