Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Juno Public Relations

Haft praktikant tidigare från BVP
Ja, ht18 med goda erfarenheter

Kort beskrivning av organisationen
Juno PR är en PR-byrå som jobbar med hållbarhetskommunikation genom marknads-PR eller opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi har kunder som till exempel Oatly, Läkarmissionen, CCS, Tradera och Sevan.

Vad önskar organisationen?
Vi söker dig som vill påverka samhällsfrågor genom marknadskommunikation eller opinionsbildning. Du brinner för att öka mångfald, främja jämställdhet och/eller minska belastningen på miljön och människor. Som person ska du vara nyfiken på din omvärld, driven, självgående, noggrann och ödmjuk. Du kommer att bli en del av våra kundteam och bland annat göra research, arbeta med influencers, delta i möten kring strategi och idé, eventuellt skriva pressmaterial eller ta ut formgivning beroende på din bakgrund och erfarenhet.

Kontaktperson
Skicka ansökan med cv till work [at] junopr [dot] se.
Maja Rudolphson: maja [at] junopr [dot] se

Webblänk
junopr.se

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se