Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Jobbentrén

Haft praktikant tidigare från BVP
Nej

Kort beskrivning av organisationen
Jobbentrén är ett socialt företag som arbetar med rekrytering och coachning av nyanlända. Vi vill vi göra det enkelt för företag som letar personal att nå nyanlända talanger, vilket vi gör genom matchning. Vi ser även till att anställningen fungerar – efter lyckad rekrytering ger Jobbentréns coachningsprogram den nyanställde kunskap och vägledning för att utvecklas på arbetsplatsen och integreras i samhället. Jobbentréns kontor ligger i centrala Stockholm. För närvarande består arbetsstyrkan av åtta personer, med en ambition att växa."

Vad önskar organisationen?
Vi på Jobbentrén söker en praktikant, en projektledare inom rekrytering och sälj. Vi söker en person som trivs med varierade uppgifter och ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Du är kreativ, noggrann, nyfiken, flexibel och bekväm med att hugga i där det behövs. Du kommer bland annat att hålla i intervjuer, både enskilda och i grupp, jobba med matchning mellan kandidater och tjänster på uppdrag av kund och assistera vid bearbetning av nya samarbetsföretag. Du medverkar även på olika event och är med och utvecklar Jobbentréns rekryterings- och säljstrategi. Arbete är högt och lågt och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp, men trivs också bra med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Personlig lämplighet är viktigast – praktiken utformas till stor del efter den kompetens som du själv har eller vill utveckla och dina övriga egna önskemål.

Kontaktperson
Julia Herou, 070 999 85 59, julia [at] jobbentren [dot] se

Webblänkar
Film om Stevie som har fått jobb via Jobbentrén:
https://www.facebook.com/Jobbentren/videos/1637938542968283/
Annons praktikplatsen:
https://www.jobbentren.se/praktikplats-projektledare/?fbclid=IwAR1ld6ADh...
Jobbentréns hemsida:
www.jobbentren.se

Övrigt
Jobbentrén är ett härligt team med mycket skratt och högt i tak. Vi vill även skicka med några ord från vår senaste praktikant Emma som gjorde praktik inom kommunikation: "Stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i kombination med ett peppigt och drivet team gör att jag skulle rekommendera alla att söka praktik hos Jobbentrén! Efter bara 10 veckor kände jag mig som en mer ödmjuk människa med en bättre inblick i att vara kommunikatör, men kanske framförallt, fick jag en breddad syn på samhället i allmänhet och integration i synnerhet."

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se