Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Dreamwork Scandinavia AB

Haft praktikant tidigare från BVP
Har haft praktikanter varje höst sedan 2012, ofta via Beteendevetenskapliga kandidatprogrammet vid Lunds Universitet. Många av dessa har efter sin utbildning fortsatt hos oss som researchers för att sedan gå vidare till konsultchef eller rekryterare.

Kort beskrivning av organisationen
Rekryterings- och bemanningsföretag, både på TJM och kollektivsidan

Vad önskar organisationen?
Studenter som praktiskt vill lära sig rekrytering; kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, kandidatpresentationer - kort sagt hela processen genom aktivt deltagande och i många fall eget ansvar. Intresserad, nyfiken, driven, positiv och seriositet är egenskaper som är viktiga.

Kontaktperson
Måns Persson, mans [dot] persson [at] dreamwork [dot] se, 0761-45 27 10

Weblänkar
www.dreamwork.se
www.dreamstaff.se

Övrigt
Vi har stor erfarenhet av att ta välkomna studenter på praktikperiod och i samråd med varje student så gör vi ett individuellt program där man som praktikant får ta stort ansvar, vara delaktig i verksamheten, blir en del av ""teamet"" och bidrar till kontorets framgång. Allt med en positiv stämning, tydliga mål och tydliga värderingar! Välkommen!"

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se