Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Cancerkompisar

Haft praktikant tidigare från BVP
Ja, både hösten 2016 och 2017 med gott utfall.

Kort beskrivning av organisationen
Cancerkompisar är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse. Genom en matchning och ett onlineforum får man kontakt med andra anhöriga som är eller har varit i liknande situation.
Vårt mål är att ingen ska bli sjuk av att vara anhörig. Det är kostnadsfritt både att vara och att få en cancerkompis. Cancerkompisar vill att ingen ska bli sjuk av att vara anhörig. Inte du. ingen annan.

Vi finns i forskningsbyn Medicon Village i Lund. Utöver stödet sprider vi kunskap om denna stora och dolda målgrupp samt bedriver forskning.

Vad önskar organisationen?
Cancerkompisar vill nå ut till ännu fler att stödet finns. Det finns många arenor att välja att agera i. Arbetsgivare. Sjukvården. Skåne 33 kommuner. Uppdraget kan utföras på flera sätt. Allt beror på vilket intresse praktikanten har.

Kontaktperson med kontaktuppgifter
Alexandra Lellky
alexandra [dot] lellky [at] cancerkompisar [dot] se

Weblänk för mer information
www.cancerkompisar.se (vi finns i alla sociala kanaler)

Övrigt
Den som visar intresse av att förlägga sin praktik på Cancerkompisar.se får en unik möjlighet att finnas i en unik miljö, på Medicon Village, bland näringsliv, akademi och forskare.

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen