Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tentamen

Tentamen

Om du skrivit en tentamen digitalt i Inspera så hittar du din tentamen i Inspera. Tentor som inte skrivits digitalt hämtas på respektive institution. OBS, pga rådande Corona-restriktioner kontakta respektive institution angående uthämtning av tentamen som inte skrivits digitalt. 

VIKTIGT: Du måste anmäla dig via Studentportalen till omtentamen och uppsamlingstentamen du vill skriva. Du behöver inte anmäla dig till ordinarie tentamenstillfället om du finns på den aktuella canvas-kursen. Om du läst kursen en tidigare termin behöver du anmäla dig.  
 
Anmälan gör du själv i Studentportalen senast en vecka före omtentamenstillfället. Logga in på Studentportalen och klicka på "Ladok". Där finner du en knapp under dina kurser för registrering för de olika tentamenstillfällen. Du kan anmäla dig till alla tentamenstillfällen direkt från terminsstart.
 
Studentportalen – Lunds universitet

Om något problem skulle uppstå med din anmälan ska du direkt kontakta:
stefan [dot] persson [at] psy [dot] lu [dot] se

Procedur

För tentor som ges i Inspera gäller följande: Senast dagen innan tentamensdatum kommer en tentamenskod skickas till alla studenter på aktuella Canvas-kursen samt alla anmälda via studentportalen till tentamenstillfället. Du loggar in med ditt student-ID på

lund.inspera.com

och använder sedan koden för att skriva din tentamen. Du kan även hitta din rättade tentamen upp till två år efter tentamenstillfälle på ovanstående länk.
 

För tentor som inte ges i Inspera: Se fin kurssida i Canvas eller kontakta kursansansvarig

Anmäl dig till tentamen med pedagogiskt stöd (OBS, senast 1 vecka innan i Corona-tider):
hannele [dot] granstrom [at] psy [dot] lu [dot] se