Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tentamen

Om du skrivit en tentamen digitalt i Inspera så hittar du din tentamen i Inspera. Tentor som inte skrivits digitalt hämtas på respektive institution. OBS, pga rådande Corona-restriktioner kontakta respektive institution angående uthämtning av tentamen som inte skrivits digitalt. 

VÄLDIGT VIKTIGT: Du måste anmäla dig via studentportalen till alla tentamen du vill skriva. Detta gäller ordinarie tentamenstillfälle, omtentamen samt uppsamlingstentamen i augusti. Du behöver ej anmäla till ordinarie tentamenstillfälle nu när alla tentor är digitala hela februari. Om du ej är anmäld till tentamenstillfället så kommer din tentamen inte att administreras även om du kommer till tentamenstillfället och skriver tentamen.

Anmälan gör du själv i Studentportalen senast en vecka före tentamenstillfället. Logga in på studentportalen och klicka på "Ladok". Där finner du en knapp under dina kurser för registrering för de olika tentamenstillfällen. När du är anmäld försvinner tillfället i studentportalen. Du kan anmäla dig till alla tentamenstillfällen direkt från terminsstart. 
Studentportalen – Lunds universitet

Om något problem skulle uppstå med din anmälan ska du direkt kontakta:
stefan [dot] persson [at] psy [dot] lu [dot] se

Pedagogiskt stöd

Anmäl dig till tentamen med pedagogiskt stöd (OBS, senast 2 vecka innan i Corona-tider):
hannele [dot] granstrom [at] psy [dot] lu [dot] se