Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lund Ideon science park

Haft praktikant tidigare från BVP?
Ja, hittills tre praktikanter med mycket gott utfall


Kort beskrivning av organisationen
Where sharp minds create the future. Vi ska bli Europas bästa science park 2025! Vi har idag 400 bolag, 10 000 personer, fokusområden som future transportation, smart cities, connected health och smart materials. Som Science park ska vi driva möten, innovations och affärsutvecklingsstöd till startups, scaleups och storbolag i parken. Målet är hållbar ekonomisk tillväxt för regionen, fler jobb och fler företag. Vi startade med 40 intervjuer av bolagen under hösten 2019 och insåg att vi fick in många viktiga synpunkter och vi skulle gärna fortsätta med personliga möten/telefonundersökning samt hjälp med analysen, så vi kan utvecklas till att bli den bästa platsen för att förändra Världen ifrån!


Vad önskar organisationen?
En till två personer som kan intervjua bolagens kontaktpersoner i parken, informera dem om vad som redan finns, hur vi arbetar och ta in den feed back som vi kan ha nytta av under vår utveckling. Vi ser gärna en sammanställd analys av materialet i slutet av terminen. Praktikanterna får träffa många företag och möjliga arbetsgivare under arbetet, får delta på några av våra 35 event under terminen och kan få hugga in på fler arbetsuppgifter när det behövs. Vi har bra internationell teamkänsla, och välkomnar både män och kvinnor.

Kontaktperson med kontaktuppgifter
Mia Rolf
0709-100 111
mia [dot] rolf [at] ideon [dot] se


Weblänk för mer information
www.ideon.se


Övrigt
Detta är ett strategiskt viktigt och möjligen PR-mässigt stort uppdrag som kommer att ge möjligheter att synas på ett professionellt sätt framåt. Möjligen kan det förbättra tillväxten i parken på lång sikt