Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Dreamwork Scandinavia AB

Haft praktikant tidigare från BVP
Har haft praktikanter varje höst sedan 2012 både i Malmö och Helsingborg, ofta via Beteendevetenskapliga kandidatprogrammet vid Lunds Universitet. Många av dessa har efter sin utbildning fortsatt hos oss som researchers för att sedan gå vidare till konsultchef eller rekryterare.

Kort beskrivning av organisationen
Rekryterings- och bemanningsföretag, både på TJM och kollektivsidan

Vad önskar organisationen?
Studenter som praktiskt vill lära sig rekrytering; kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, kandidatpresentationer - kort sagt hela processen genom aktivt deltagande och i många fall eget ansvar. Intresserad, nyfiken, driven, positiv och seriositet är egenskaper som är viktiga.

Kontaktperson
Måns Persson
mans [dot] persson [at] dreamwork [dot] se
0761-45 27 10

Weblänkar
www.dreamwork.se
www.dreamstaff.se

Övrigt
Vi har stor erfarenhet av att ta välkomna studenter på praktikperiod och i samråd med varje student så gör vi ett individuellt program där man som praktikant får ta stort ansvar, vara delaktig i verksamheten, blir en del av ""teamet"" och bidrar till kontorets framgång. Allt med en positiv stämning, tydliga mål och tydliga värderingar! Välkommen!"