Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Fristående kurser

Du som läser fristående kurser hos oss har en stor valmöjlighet i hur du vill bygga upp din utbildning.

Kursutbud för fristående kurser i psykologi på grundnivå

Genom att läsa mer om innehållet i våra kurser kan du skapa dig en bild av vad som passar dig bäst. Här finns information om kursplan, litteraturlista och schema.

Kursutbud med scheman

Prata gärna med studievägledningen för att få idéer om hur du kan kombinera kurser eller hur du bygger ihop kurser till en examen.

När du blivit registrerad på en kurs kommer du att hitta den mest aktuella informationen på kursens Canvassida. Där kan du också kommunicera med dina kurskompisar och lärare. Du kan vara med och påverka din utbildning på många olika sätt: genom kursutvärderingar, att delta som kursombud, genom ledningsgruppen för fristående kurser och styrelsen på Institutionen för psykologi. 

När du läser fristående kurs behöver du söka kurser varje termin. Håll därför noga koll på ansökningsdatumen:

  • 15 april inför höstterminen
  • 15 oktober inför vårterminen  

Klagomål

Har du klagomål på utbildningen?
Hantering av klagomål från studenter rörande utbildning på grundnivå och avancerad nivå vid Samhällsvetenskapliga fakulteten (PDF)

Utbildnings-administration

För Ladok-ärenden, intyg, lokalbokning mm

Sinnamon Varsamouli Adamopoulou
046-222 33 94
sinnamon [dot] varsamouli_adamopoulou [at] psy [dot] lu [dot] se
Rum P129

Våra lokaler