Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Ansökan och registrering

Antagning till programmet

Läs mer om vad som gäller för dig som blivit antagen till hösten 2017 under Ny student i vänstermenyn.

I samband med att du blir antagen till programmet blir du även registrerad på första terminen på BVGA41 Beteendevetenskaplig grundkurs.  Om du är aktiv under första terminen kommer du att fortsättningsregisteras för termin 2. Du behöver alltså inte söka till termin 2 på antaging.se, utan detta gör du endast om du vill läsa något utöver programmet. 

Ansökan inom program

Inför termin 3-6 söker du enligt särskilda programanvisningar som publiceras inför varje ny antagningsomgång på LU:s hemsida. Du får också ett mail i samband med att anvisningarna kommit upp.

Det är viktigt att tänka på att även om du är antagen och registrerad på programmet, så måste du fortfarande söka dina kurser, tacka ja och i webbregistrera dig på kursen (på de kurser det krävs) för att behålla din plats. Specifik information om vad som gäller för kurserna skickas ut innan kursstart, så var uppmärksam på om du inte har hört något om kursstarten.

När det gäller BVGA20 Praktikkurs 30 hp på termin 5, skall du också ansöka om dispens att kunna bli antagen till ytterligare 30 hp, för att ha en back-up om det blir problem med praktikplatsen. Du gör detta via blanketten Ansökan om antagning 60 hp (se blanketter).

Spärrar

Enligt utbildningsplanen så läses kurserna i anvisad ordning. Vid några tillfällen under programmets gång görs därför avstämningar att studierna går enligt utbildningsplanen. Detta sker genom behörighetsspärrar, dels på termin 4 på BVPL01 projektledarkurs och på termin 5 på BVGA20 Praktikkurs och SOCB22 Projektarbetskurs. Dessutom finns behörighetskrav på respektive kandidatkurs inom alla de tre huvudområdena. Läs noga på hemsidan och i kursplanen inför varje termin vad som gäller, och kontakta gärna studievägledaren, om du har frågor kring detta.

studevagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se

 

 

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se