Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

När kan jag åka?

När du kan studera utomlands beror på var du studerar för tillfället.

Psykologprogrammet

Generellt gäller att termin 4-6 är möjliga terminer för utlandsstudier. Om du vill förlägga termin 4 utomlands måste du komplettera med kurs D:3, antingen före eller efter din utlandsvistelse. Diskutera med Kristian Almquist, studievägledare på psykologprogrammet vad som är lämpligast för dig.
Kristian [dot] Almquist [at] psy [dot] lu [dot] se

Beteendevetenskapligt kandidatprogram

Det rekommenderas att du förlägger utlandstermin till termin 5, eftersom du kan läsa valfria ämnen under denna termin. Diskutera med din studievägledare på Beteendevetenskapligt kandidatprogram vad som är lämpligast för dig.

Fristående kurser

Det finns inga specifika rekommendationer när du ska förlägger utlandsterminen. Diskutera med din studievägledare på fristående kurser vad som är lämpligast för dig.

Kandidatprogram i personal- och arbetsliv

Det rekommenderas att du förlägger utlandstermin till termin 6, eftersom du kan läsa valfria ämnen under denna termin. Diskutera med din studievägledare på Kandidatprogram i personal- och arbetsliv vad som är lämpligast för dig.

Master of Science programme in Psychology

Det rekommenderas att du förlägger utlandstermin till termin 2 eller 3, eftersom du kan läsa valfria ämnen under dessa terminer. Diskutera med din studievägledare vad som är lämpligast för dig.

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se