Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Studenter berättar

Sugen på att studera utomlands? Här hittar du andra studenters reseberättelser.

UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ, FINLAND
"Var beredd på att arbeta hårt i skolan, men plugga inte ihjäl dig!"

"Med kursen inställd på södra Kalifornien lämnade jag ett regnigt Lund bakom mig. Efter närmare ett halvår av förberedelser var dagen slutligen kommen, dagen då min utbytestermin började."

Studentrapport Alliant international university, VT15

 

 

 

 

HUMBOLT UNIVERSITÄT ZU BERLIN

Anna Eichbichler

"Jag är otroligt tacksam för att jag fick möjligheten att läsa en termin utomlands!"

"Jag har varit i Valencia en termin och läst socialpsykologi och antropologi (motsvarande termin 4 på psykologprogrammet i Lund). Att studera utomlands har för mig varit en fantastisk upplevelse; jag har inte bara lärt mig psykologi och spanska utan även växt mycket som person...."

Studentrapport Valencia 2014 (PDF)

 

 

 


UNIVERSITE LUMIERE LYON 2, FRANKRIKE

Ella Leiram, Psykologprogrammet termin fem

[[{"fid":"370","view_mode":"lu_style_page_media","attributes":{"alt":"Ella_Leiram","height":175,"width":150,"style":"margin: 5px; width: 150px; height: 175px; float: left;","class":"media-element file-lu-style-page-media"},"fields":{"format":"lu_style_page_media","field_ns_media_caption[und][0][value]":"","field_ns_media_tag[und][]":"212","field_lu_layout_alt_text[und][0][value]":"Ella_Leiram"},"type":"media"}]]"Jag hade åkt igen, alla dagar i veckan!"

"Lyons universitet är uppdelat i flera delar, Lyon 1,2 och 3. Psykologiska och sociologiska institutionen håller till på Lyon 2 och där läste jag alltså alla mina kurser. Vid ankomsten till Lyon anordnas en introduktionsdag av DRI (Directions des relations internationales): Julie Rouaud och Valérie Raison jobbar på heltid med att ta emot studenterna och att hjälpa dem komma in i livet både i skolan och vad gäller allt annat..."

Studentrapport Universite lumiere Lyon 2, VT 2014 (PDF)

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen