Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Arbetsmarknad

Beteendevetarens arbetsmarknad

Beteendevetenskapliga programmet ger dig möjlighet att utveckla både generella kompetenser och specifika kunskaper inom det beteendevetenskapliga området.

Inom programmet utvecklar du generella kompetenser som att arbeta i team och lära dig verktyg för utredning och utvärdering. Du har också möjlighet att välja specifka kurser inom programmet utifrån det som intresserar dig mest inom det beteendevetenskapliga fältet, vilket ger dig goda möjligheter att få ett arbete du trivs med. 

Beteendevetarens arbetsmarknad

 

Doktorandens arbetsmarknad

Efter att du avlagt disputation kan du titulera dig Filosofie Doktor och kan då....

 

Arbetsmarknaden för dig som läst fristående kurser

Vad leder fristående kurser till?

 

Arbetsmarknaden för dig som läst psykologprogrammet

Arbetsmarknad psykologprogrammet

 

Arbetsmarknaden för dig som läst psykoterapeutprogrammet

Psykoterapeutprogrammet är en sammanhållen utbildning som leder till psykoterapeutexamen, vilken uppnås efter fullgjorda kursfordringar om sammanlagt 90 högskolepoäng under en treårsperiod. Utbildningen ges på halvfart under sex terminer och den studerande måste parallellt med studierna vara yrkesverksam på minst halvtid. Denna parallella yrkesverksamhet innebär att den studerande under utbildningstiden måste ha möjlighet att kliniskt arbeta med psykoterapi och psykoterapeutiska arbetsuppgifter.

Psykoterapeutexamen berättigar till legitimation som psykoterapeut, en legitimation som på begäran utfärdas av Socialstyrelsen.

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen