Sommarinformation fristående kurser och beteendevetenskapliga programmet 2018

Öppettider under sommaren mm

Öppettider
Institutionen, Hus P och Hus O, stänger torsdag 21 juni kl 18 och öppnar igen måndag 13 augusti kl 8.00.

Expedition samt utbildningsadministration fristående kurser

Öppen t o m fredagen den 8/6. E-post: liselott [dot] nilsson_johansson [at] psy [dot] lu [dot] se kommer att läsas och besvaras inom 14 dagar under hela sommaren. Här kan du beställa Ladok-intyg, anmäla dig till tentorna i augusti mm. Öppnar åter 27/8 (ordinarie tider enligt hemsidan).

Studievägledning för fristående kurser

Semester v 28-29. Anträffbara via mail studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se för vägledning och eventuell tidsbokning övrig tid.

Studievägledning och utbildningsadministration BVP

Studievägledaren har semester v 32. Anträffbar via mail studievagledare_BVP [at] psy [dot] lu [dot] se för vägledning och eventuell tidsbokning övrig tid. Utbildningsadministrationen har semester v 31-33 Anträffbar via mail sinnamon [dot] varsamouli [at] psy [dot] lu [dot] se övrig tid.

Uppsamlingsskrivningar

Äger rum enligt särskilt schema:

Uppsamlingstentor

Obligatorisk skrivningsanmälan via mail till liselott [dot] nilsson_johansson [at] psy [dot] lu [dot] se senast en vecka före skrivningsdatum.

OBS! Om du läser på BVP och skall tenta på Sociologiska instiutionen är uppsamlingstillfälle för alla kurser (utom BVGA41 statistik 5 hp) den 29/8. Kontakta hakan [dot] bergquist [at] soc [dot] lu [dot] se vid frågor om detta.

Vi önskar dig en underbar sommar!