Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Inför VT2020

Blanketten Obligatorisk egenkontroll inför uppflyttning till vt20 ska lämnas in av samtliga studenter!


Blanketten ska lämnas in senast fredag 22 november kl 12.00 till PSPs exp.

Uppflyttningsblankett pdf

Villkor för uppflyttning till te 2 - te 10
Den obligatoriska och officiella kontrollen sker inför en hösttermin. Blanketten ska lämnas in även inför en vårtermin. Om du har rester så tänk på att planera dina studier underläsåret så att du uppfyller villkoren för uppflyttning inför ht19. Särskilda villkor gäller alltid inför te 7.

Ledningsgruppen beslutade på möte 5:2018, § 7, att skärpa reglerna för dispens för uppflyttning till högre termin. Från och med starten av höstterminen 2019 kommer det att krävas särskilda skäl (t ex sjukdomsperiod som kan verifieras med intyg) för att kunna få dispens från de uppflyttningsvillkor som anges i utbildningsplanen. Precis som tidigare gäller även att man inte får ha för mycket rester utan att man kan göra en realistisk planering för hur man ska ta igen dem parallellt med övriga studier.


Ska du göra studieuppehåll under vt20? Detta ska i så fall anmälas till studievägledare snarast möjligt på särskild blankett.


Mer om vt20
Preliminära scheman för vt20 beräknas bli klara och utlagda på hemsidan ca 1 december/vecka 49; eventuella ändringar av kurslitteraturlistor läggs också ut i början av december.

Höstterminen startar officiellt måndag 20 januari 2020 och slutar 7 juni 2020; sista dag för undervisning är fredag 5 juni.

För att bli registrerad krävs (förutom behörighet) närvaro vid intro/första föreläsning, eller att man kommer till exp och säger till, så snart man är på plats. Vi använder inte webregistrering.


 

 

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen