Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Registrering och terminsstart

För dig som sökt en kurs i psykologi VT19
Informationen vänder sig till dig som blivit antagen till en kurs på grundnivå i psykologi som ges på svenska.

Meddela expeditionen innan kursstart om du inte lyckats webregistrera dig, så kan du få hjälp med manuell registrering.

sinnamon [dot] varsamouli [at] psy [dot] lu [dot] se

Är du reserv efter andra antagningen?

Information om eventuell reservplats kommer att meddelas via mail till aktuella studenter strax innan eller i samband med kursstart.

Särskild behörighet

Vissa av våra kurser har särskilda behörighetskrav och om du inte uppfyller dessa krav kommer det stå på ditt antagningsbesked att du är villkorligt antagen (VI). Om du är villkorligt antagen kan du inte registrera dig själv. Innan du kan bli registrerad måste du visa att du läst motsvarande det som krävs för behörighet (se kurpslanen för din kurs). Ladda upp kursplan och litteraturlista på antagning.se för behörighetsbedömning och meddela oss på studievägledningen:

studievagledare_fk [at] psy [dot] lu [dot] se

Kursplattformen LUVIT

För löpande information under kursen använder vi oss av den webb-baserade plattformen LUVIT (se länken nedan). På LUVIT hittar du t ex kompendier från föreläsningar, information från läraren, ändringar i scheman etc. Din kurs kommer dyka upp på Luvit-sidan i samband med kursstart och du loggar in på Luvit med ditt Stil-id och lösenord.

LUVIT

Tidigt avbrott

Om du inom 3 veckor efter kursstart upptäcker att du inte längre vill eller har möjlighet att delta i kursen kan du göra ett ”tidigt avbrott” på kursen via Studentportalen. Ett tidigt avbrott på en kurs ger dig möjlighet att söka kursen en annan termin. Vid senare avbrott under terminen måste kontakt ske med institutionen för att möjlighet till omregistrering ska kunna ges.

Välkommen till kurser i psykologi!

Teamet för fristående kurser, Beteendevetenskapliga programmet och Masterprogrammet

Sidansvarig:

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se