Ny student på Beteendevetenskapliga programmet 2018

Välkomna alla nya studenter!

Introduktionsdag och registrering 29 augusti

Beteendevetenskapliga programmet startar med en introduktionsdag onsdag den 29 augusti kl. 09.00 i Edens Hörsal (Paradisgatan 5, Lund, Hus H, Eden). Introduktionsdagen är obligatorisk och du måste meddela oss om du har förhinder att närvara, maila då till studievagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se  I samband med introduktionsdagen sker registrering. Om du är reserv så kommer vi att kontakta dig så snart vi kan efter introduktionsmötet, om vi kan erbjuda en plats. Det sker ingen reservantagning vid introduktionsmötet utan detta sker när vi vet hur många registrerade studenter vi har.

Om BVP

Under Översikt och kurser i menyn till vänster hittar du upplägget för respektive termin med kursplaner, litteraturlistor och scheman.  Under Kontakt finns uppgifter om administration och programansvariga.

Första året – Beteendevetenskaplig grundkurs

BVGA41 Beteendevetenskaplig grundkurs är första kursen på programmet. Den ges på heltid, höstterminen 2018/vårterminen 2019.  Ansvarig för kursen heter Jean-Christophe Rohner. Kursplan, litteraturlista och schema för kursen hittar du på hemsidan Översikt och kurser –Termin 1. Kursen startar måndagen den 3 spetember med en introduktion av första blocket Ämnesintroduktion pedagogik. Ansvarig för för pedagogiken heter Fredrik Sandberg, fredrik [dot] sandberg [at] soc [dot] lu [dot] se . Du kan kontakta honom om du har frågor kring kurslitteratur, gruppindelning mm inom pedagogiken.

Studentportalen och mail

Studentportalen är din egen sida där du kan kontrollera dina resultat, skriva ut Ladokintyg, ändra din adress, hämta programvaror etc. Du loggar in på portalen med hjälp av ditt studentkonto, StiL (Student i Lund). Om du är ny student behöver du aktivera ditt konto på Studentportalen (StiL).
Studentportalen och inloggning På studentportalen kan du också väj vilken mailadress du vill bli kontaktad på under studierna.

LUVIT

Under första året kommer all löpande information om BVGA41 Beteendevetenskaplig grundkurs att finnas på LUVIT. Här hittar du viktig information om kursen; t ex kompendier från föreläsningar, information från läraren, ändringar i scheman etc. Du kommer att få tillgång till Luvit i samband med programstart.

Mer information?

På denna sida kommer publiceras mer information efter hand, så håll lite koll på sidan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta någon av oss på programmet!

Välkommen till oss!

Henrik Levinsson (studierektor)
Anna Hjalmers Mattsson (programansvarig)
Åsa Arvidsson (vik