Ny student på Beteendevetenskapliga programmet 2019

Välkomna alla nya studenter!

Introduktionsdag och registrering 28 augusti

Beteendevetenskapliga programmet startar med en introduktionsdag onsdag den 28 augusti kl. 09.15 i Eden236, Allhelgona Kyrkogata 14, Lund. Introduktionsdagen är obligatorisk och du måste meddela oss om du har förhinder att närvara, maila då till studievägledaren.   studievagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se I samband med introduktionsdagen sker registrering. Om du är reserv så kommer vi att kontakta dig så snart vi kan efter introduktionsmötet, om vi kan erbjuda en plats. Det sker ingen reservantagning vid introduktionsmötet utan detta sker när vi vet hur många registrerade studenter vi har.

Om BVP

Under Översikt och kurser i menyn till vänster hittar du upplägget för respektive termin med kursplaner, litteraturlistor och scheman.  Under Kontakt finns uppgifter om administration och programansvariga.

Första året – Beteendevetenskaplig grundkurs

BVGA41 Beteendevetenskaplig grundkurs är första kursen på programmet. Den ges på heltid, höstterminen 2019/vårterminen 2020  Ansvarig för kursen heter Jean-Christophe Rohner. Kursplan, litteraturlista och schema för kursen hittar du på hemsidan Översikt och kurser –Termin 1. Kursen startar måndagen den 2 september med en introduktion av första blocket Ämnesintroduktion pedagogik. Ansvarig för för pedagogiken heter Fredrik Sandberg.
fredrik [dot] sandberg [at] soc [dot] lu [dot] se
Du kan kontakta honom om du har frågor kring kurslitteratur, gruppindelning mm inom pedagogiken.

Studentportalen och mail

Studentportalen är din egen sida där du kan kontrollera dina resultat, skriva ut Ladokintyg, ändra din adress, hämta programvaror etc. Du loggar in på portalen med hjälp av ditt studentkonto, StiL (Student i Lund). Om du är ny student behöver du aktivera ditt konto på Studentportalen (StiL).
Studentportalen och inloggning

På studentportalen kan du också väj vilken mailadress du vill bli kontaktad på under studierna.

Kursplattform

Vid introduktionsmötet kommer du att få tillgång till kursens kurplattform där du hittar viktig information om kursen; t ex kompendier från föreläsningar, information från läraren, ändringar i scheman etc. Då vi håller på att byta plattform ges mer information vid introduktionen.

Mer information?

På denna sida kommer publiceras mer information efter hand, så håll lite koll på sidan. Om du har frågor inför programstarten kring t ex pedagogiska stödåtgärder vid funktionsnedsättning är du välkommen att kontakta studievagledare_bvp [at] psy [dot] lu [dot] se

Välkommen till oss!

Henrik Levinsson (studierektor)