Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Föräldraskap i en pandemi: 3-36 månader

Föräldraskap i en pandemi: Låt oss veta hur du har det! 
Är du förälder med barn som är 3 till 36 månader gamla? Påverkas ditt föräldraskap och ert välbefinnande av COVID19-vardagen? 

Vi söker dig som har barn som är 3-36 månader gamla för att delta på en on-line studie om hur föräldrar arbetar tillsammans i COVID19-vardagen, och hur du upplever ditt barns beteende. Studien pågår i många länder samtidigt, deltagandet är helt anonymt och tar ca 15 min. När du har deltagit kan du också bjuda in ditt barns andra förälder, om du vill. 

COVID19-vardagen innebär nya och oförutsedda utmaningar i familjelivet, och en viktig aspekt är hur föräldrar samarbetar och kommunicerar med varandra kring alla aspekter av föräldraskapet. Studiens resultat kan göra det möjligt för en rad olika professioner att ge vägledning och stöd till familjer, föräldrar och barn, inte bara från tidigare förståelse av mental hälsa, utan från en krisspecifik evidensbas. 

Klicka här om du vill veta mer:
https://lundpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_aXgkSkWxcL4ERa5?fbcl...

Pappa och barn

Etikprövningsmyndigheten har granskat projektet och har inga etiska invändningar till dess genomförande.

Sidansvarig:

Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta:

Elia Psouni
Huvudutredare

elia [dot] psouni [at] psy [dot] lu [dot] se

+46 46 222 0503

+46 733 142 876

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy [dot] lu [dot] se


Om webbplatsen