Intressentanmälan om praktikant från Beteendevetenskapliga kandidatprogrammet, Lunds universitet

Här ger du mig, Ingela Steij Stålbrand (kursledare och praktiksamordnare), information som jag kan föra vidare ut till studenter som vill göra praktik under höstterminen.

Studenterna har ansökningsperiod 15 mars - 15 april och flera av dem vill gärna veta vart de ska till hösten så fort som möjligt (även om det inte är ett krav för att söka till praktikkursen). Det går att komma överens om praktikplats ända fram till kursstart i månadsskiftet augusti/september.

Med tanke på ovan är det bra om du skickar in dina uppgifter så fort som möjligt då det ökar chanserna för att du får tag i en praktikant under hösten. Det finns dock inga garantier att studenter söker sig till dig men ju mer "säljande" du kan vara och mer förklarande varför du vill ha tag i just en person med beteendevetenskaplig kompetens, desto fler praktikantaspiranter lockar du till dig. Detta gäller särskilt de branscher eller organisationer som studenterna själva är mer okända inför, då det kräver lite mer "mod och öppenhet" hos dem för att våga satsa på något, för dem, okänt område.

Mod och öppenhet är även viktigt för dig som vill lära känna en kompetens som är mer okänd och icke-traditionell inom din bransch och vi är extra tacksamma för dig som vågar släppa in ny typ av kompetens i er organisation!

För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig: