Perspectives on contemporary and future research methods in work and organizational psychology

Allmänt seminarium i arbets- och organisationspsykologi.

The seminar will focus on common methodological practices in work and organizational psychology and alternative strategies for future research. The seminar will cover some of the most widely used research methods in contemporary work and organizational psychology, and common limitations of such methods. Additionally, alternative and complementary methods will be highlighted and discussed from a psychometric and methodological perspective. Practical examples and potential future strategies for work and organizational research will be presented.

LANGUAGE:
English or Swedish