Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webinarium om skolledares arbetsmiljö

Mugg med texten "Like a boss". Foto: Pexels.

Skolans pedagoger – allvarliga arbetsskador och långvarig sjukfrånvaro. Vad lär vi oss av statistiken?


Under tre år har forskare från bland annat Lunds universitet genomfört ett forskningsprojekt tillsammans med AFA Försäkring. Projektet har namnet ”Skolledares arbetsmiljö: Ett projekt om organisatoriska förutsättningar, stressrelaterad psykisk ohälsa, personalrörlighet och förbättringspotential” (2018-2021) . Den 18 oktober 0900-1000 kommer det att hållas ett webinarium om projektet, deadline för anmälan är den 15 oktober.

Skolans pedagoger – allvarliga arbetsskador och långvarig sjukfrånvaro. Vad lär vi oss av statistiken? - Afa Försäkring (Nytt fönster)

Roger Persson - Lund University