Varför är vi såna vanemänniskor?

Det undrade Sveriges radios Morgon i P4 Malmöhus, och ringde till Åse Innes-Ker vid Institutionen för psykologi. Hon kunde ge svar på tal.

Scrolla fram tre timmar för att höra inslaget.

Morgon i P4 Malmöhus – Sveriges Radio (Nytt fönster)

Åse Innes-Ker – Lunds universitets forskningsportal

Obs!

Fredagen den 25 januari 2019 kommer Åse Innes-Ker att hålla ett föredrag på ämnet "Many Labs 2: Insight from an international multi-site multi-studies replication.

Allmänt seminarium med Åse Innes-Ker – Kalendarium