Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Upprepningens lockelser och förbannelser: minimalism i musik och annan konst

Smart phone med hörlurar. Foto: Pexels.

Se professor Etzel Cardeña prata om minimalistisk musik.

Etzel Cardeña kommer att diskutera psykobiologiska aspekter av repetetiv stimuli den 24 september kl 19 i Kapellsalen, Palaestra et Odeum. Detta är del i en serie med konserter och presentationer som handlar om minimalistisk musik. Evenemanget är gratis.

Upprepningens lockelser och förbannelser: minimalism i musik och annan konst | Lunds universitet

Etzel Cardeña - Lund University

 

In English

Etzel Cardeña will discuss psychobiological aspects of repetitive stimuli on the 24th of september at 19:00 in Kapellsalen, free entré, as part of a program of concerts and presentations on minimalist music.

Upprepningens lockelser och förbannelser: minimalism i musik och annan konst | Lunds universitet

Etzel Cardeña - Lund University